Nederlandse ambassade in Kuala Lumpur, Maleisië

Nieuws

1 t/m 10 van 82

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Bent u in het buitenland terwijl er in Nederland verkiezingen worden gehouden? Registreer u voor 1 februari 2017, dan kunt u toch uw stem uitbrengen.

2 Signing ceremony PIB Palmares

During a festive signing ceremony on 21 December, six companies and two research institutes that aim to work on optimized solutions for Malaysian palm oil residues, signed the convenant of the PIB Palmares to collaborate for the upcoming three years

3 Human Rights Day Event

13 December: EU stands up for the rights of women and children

4 Ambassador Karin Mossenlechner hands letter of credentials to the King

Last Friday ambassador Karin Mossenlechner officially became ambassador to Malaysia.

5 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Bent u in het buitenland terwijl er in Nederland verkiezingen worden gehouden? Registreer u voor 1 februari 2017, dan kunt u toch uw stem uitbrengen.

6 Reisadvies: Vermijd demonstraties

In Maleisië kunnen demonstraties voorkomen die tot geweld leiden. Vermijd daarom demonstraties. Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen en de veiligheidssituatie. U kunt bijvoorbeeld het plaatselijk nieuws volgen via de lokale media.

7 Green tech en biomassa evenementen geven inzicht in lange termijn plannen voor Maleisië

De Nederlandse ambassade in Maleisië en een aantal bedrijven met expertise in het verwaarden van (palmolie) biomassa bezochten begin oktober twee green tech en biomassa events in Kuala Lumpur.

8 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

9 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017 - Registreer u voor 1 februari 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen. Daarvoor moet u uzelf eerst registreren bij de gemeente Den Haag, ook als u uzelf al eens eerder heeft geregistreerd voor een verkiezing of referendum.

10 Dutch Trade and Investment Fund (DTIF)

Wilt u zakendoen in het Maleisië en heeft u moeite om de financiering rond te krijgen? Het nieuwe Dutch Trade and Investment Fund (DTIF) biedt leningen, garanties en exportfinanciering. Zo komt u snel een stap verder met uw internationale ambities.